Gratis verzending wereldwijd

Waarom een nageldroger nodig?

Door 0 reacties

Je bent altijd bezig en probeert de eindjes aan elkaar te knopen en te zorgen voor je geliefden. Maar dat hoeft je niet te weerhouden je goed te voelen door er goed uit te zien. Net zoals het snel en gemakkelijk is om voor je gezicht te zorgen, kunnen nagels ook snel drogen in tegenstelling tot vroeger toen we urenlang zaten te wachten tot ze droog waren.

Je kleed je vaak per dag om, vooral als je een zakenvrouw bent. Je hebt al een tijdje gewenst dat je nagellak zou passen bij wat je draagt. Wens niet langer. Dankzij de moderne technologie kun je je nagels doen en binnen enkele minuten van top tot teen een volledig verbazingwekkende uitstraling hebben.

Maar ik kan ook een manicure krijgen?

Als er iets is dat een manicure vervelend maakt, is het het blijven zitten en wachten tot je nagels droog zijn. Dit kan vooral frustrerend zijn als je graag je eigen nagels doet.

Je hoeft echter niet eeuwig te wachten tot je nagels meer zijn opgedroogd. Met hoe gemakkelijk beschikbaar nageldrogers tegenwoordig zijn, hoef je ze niet te beschouwen als een extraatje. 

In plaats daarvan kan je genieten van het gemak van deze uitvinding, gewoon vanuit je eigen huis!

Hoe UV-nageldrogers werken

De manier waarop een nageldroger met ventilator werkt, is vrij eenvoudig; het blaast lucht op de natte nagellak om het droogproces te versnellen. Een professionele UV-nageldroger is echter iets anders.

Hoe kan licht immers versnellen hoe snel je nagels drogen? Allereerst hebben UV-gelnagels een andere samenstelling dan gewone nagellak. Dit betekent dat in plaats van alleen het "drogen van je nagels" wat je ervaart, er een reactie is tussen de UV-stralen en de speciale nagellak.

Waar vind je de beste nagellakdrogers?

Natuurlijk zijn er nu tal van nagellakdrogers die goed werken, je een mooie glans laten behouden en beschermen tegen strepen, vlekken en verkleuring.

Het goede nieuws is dat als je geen tijd hebt om naar een salon te gaan, er tegenwoordig genoeg nagellakdrogers worden gebruikt door professionals voor thuisgebruik. Velen hebben geen geurspray en drogen de nagels supersnel.

Login