NIEUWE ITEMS IN SALE | BEPERKTE VOORRAAD

Contact

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wij zijn van mening dat het bedienen van onze klanten ons de verantwoordelijkheid geeft om ook actief te zorgen dat ze tevreden zijn met hun aankoop. We streven ernaar om de #1 online winkel te zijn, de beste producten van over de hele wereld te leveren en klantenservice van wereldklasse te bieden.

Neem hieronder contact met ons op voor vragen, opmerkingen of vragen over bulkbestellingen. Bekijk echter wel eerst de FAQ omdat het antwoord op uw vraag hier vaak al tussen zit. 

Wil je weten waar je order blijft?
Gebruik het unieke trackingnummer uit uw verzendbevestigings-email en volg uw pakket door
hier te klikken.

Parcels app is helaas niet in staat goed te tracken binnen Nederland zelf. Post NL / DHL neemt binnen Nederland het pakket over van de internationale koerier waardoor hij soms blijft hangen op een bepaalde datum. Track dan via hier en hier

 Alternatieve pagina's voor het volgen van bestellingen: track24.net/17track.net

 Houd op dit moment nog rekening met 10-30 werkdagen om uw bestelling te ontvangen (Future Tech Essentials is in transitie naar een levertijd van maximaal 1-3 dagen). Op korte termijn zullen producten niet meer vanuit buiten Nederland geleverd worden (producten uit de Gadgets productgroep hebben nu een levertijd van max. één week, bezorgd vanuit Nederland).

Heb je een vraag?

Vind je antwoord hier  FAQ

Bedrijfsinfo
Kamer van Koophandel: 67156789
BTW nummer: NL020611705B01

Adres
Tweede Atjehstraat 4N
1094 LE
Amsterdam

 

Login