NIEUWE ITEMS IN SALE | BEPERKTE VOORRAAD

FAQ

 

Welke betaalmethodes kan ik gebruiken?

Wij accepteren de volgende betaalmogelijkheden: PayPal, Creditcard (via PayPal), Apple Pay, iDeal en AmazonPay. Als u wilt betalen met een andere betaalmethode neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

In welke landen kunnen jullie leveren?

Wij leveren al onze producten over de hele wereld, hoewel de zendtijd kan variëren per land.

Wanneer kan ik verwachten dat mijn pakket aankomt?

Door onze relaties met enkele fabrikanten wereldwijd kunnen wij een beperkte voorraad producten reserveren voor onze klanten tegen een vaak mooie prijs. 

Dit heeft tot gevolg dat al onze bestellingen van over de hele wereld naar jou worden uitbesteed - van Thailand en Singapore tot Marokko. We zorgen er echter wel voor dat jij jouw bestelling kan volgen voor extra gemoedsrust. Doe dit hier 

Maar omdat jouw producten van zo ver komen, hebben ze vaak 10-30 werkdagen nodig om aan te komen. Dus maak je geen zorgen als het product de volgende dag er niet al is! Meestal komt ons product veel sneller aan, maar we willen dat je weet dat dit buiten onze directe controle ligt.

Dit betekent wel dat we wereldwijd verzenden, dus je kan vanuit overal bij ons winkelen, en bijv. alvast een pakketje naar een vakantieadres sturen. 

Houd er rekening mee dat we alleen werken met geverifieerde leveranciers. Dit betekent dat er een volledig onafhankelijke en onpartijdige verificatie van de leverancier door derden is. We geven verschillende bureaus opdracht om op basis van hun internationale reputatie en bewezen geloofwaardigheid de claims van onze leveranciers te testen. Voor u als koper betekent dit dat instinct en vertrouwen alleen gebaseerd zijn op concreet bewijs.

➤ Houd op dit moment nog rekening met 10-30 werkdagen om uw bestelling te ontvangen (Future Tech Essentials is in transitie naar een levertijd van maximaal 1-3 dagen). Op korte termijn zullen producten niet meer vanuit buiten Nederland geleverd worden (producten uit de Gadgets productgroep hebben nu een levertijd van max. één week, bezorgd vanuit Nederland).

Krijg ik automatische verzendupdates?

Ja, je krijgt automatisch verzendupdates via je email of mobiele nummer. De tracking pagina is helaas niet in staat goed te tracken binnen Nederland zelf.
Hierom hebben wij aan de checkout de Arrive app toegevoegd om te downloaden voor betere tracking.

Wat kan ik doen als ik mijn bestelling wil retourneren?

Als je graag je bestelling wilt retourneren moet je onze algemene voorwaarden bekijken om te zien of je in aanmerking komt om je bestelling te retourneren. Als dat zo is neem dan contact met ons op. Als je niet in aanmerking komt om je bestelling te retourneren, maar het nog steeds wilt, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Wat kan ik doen als mijn bestelling niet aangekomen is, ik het verkeerde product heb gekregen, het product beschadigd is of niet werkt?

In dit geval kom je in aanmerking om je bestelling te retourneren als je dat zou willen. Neem contact met ons op zodat we het proces in gang kunnen zetten. 

Login