Gratis verzending wereldwijd

Over ons

 

 

Mijn Missie
Future Tech Essentials is voortgekomen uit mijn behoefte om een ​​webshop te creëren waar bezoekers lang kunnen ronddwalen in hun zoektocht naar hun favoriete producten. Mensen zijn koopjesjagers, maar willen ook hoogwaardige producten. Ik bied beide. Ik geloof dat het niemand vreugde schenkt als ze het hele internet moeten doorzoeken voor die éne geweldige deal. Ik heb veel geweldige deals klaarliggen om door jou ontdekt te worden.

Wat ik belangrijk vind, is dat bezoekers op de website innovatieve producten kunnen vinden en de beste klantenservice krijgen die er is. Een webshop waar je altijd naar terug kunt blijven keren, die altijd prachtige producten biedt en je verbaast met zijn interessante en gevarieerde assortiment, dat is mijn doel. 

Ik ben, naast mijn eigen baan, hier letterlijk elke dag mee bezig, en ik hou er echt van om het te doen.

Deze shop wordt voortdurend geoptimaliseerd en ik zie het echt als een langetermijninspanning. Als je ideeën hebt om het te verbeteren, of als je wilt dat we bepaalde producten aan de shop toevoegen, laat het ons dan weten via info@futuretechessentials.com

In de woorden van één van onze klanten, Ferdinand uit Deventer: "Mijn zoon was er erg blij mee, had hem snel in huis en hij schijnt het goed te doen. Zien er ook best mooi uit."⭐⭐⭐⭐⭐ 

Tevens schenken wij 5% van de opbrengst van elke order aan de Nederlandse Brandwonden Stichting (brandwondenstichting.nl). Je geld is dus in ieder geval goed besteed!

 

 - Solomon van Blokland 

Login