NIEUWE ITEMS IN SALE | BEPERKTE VOORRAAD

Terugstuurbeleid

 

Terugsturen
U hebt het recht om uw bestelling te annuleren binnen 14 dagen na de dag waarop u uw goederen hebt ontvangen zonder opgave van redenen. U moet de goederen binnen 14 dagen na het informeren van de handelaar terugsturen. U ontvangt dan het totale bedrag,
slechts en alléén als u de afzender op het pakket erbij zet en het item in opnieuw verkoopbare staat verkeert. 

Wij kunnen een teruggestuurd item weigeren indien het item kapot, vies of op een andere manier beschadigd is aangeleverd. Pak het item dus zorgvuldig in wanneer u deze terugstuurt.

Als u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, moet u de goederen retourneren met alle accessoires en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons. Neem om dit recht uit te oefenen contact met ons op via info@futuretechessentials.com. We zullen u binnen 14 dagen na ontvangst van uw annulering restitueren, op voorwaarde dat de geretourneerde goederen in goede staat zijn ontvangen. De kosten van eventuele retourzendingen zijn voor rekening van de koper. 

Stuur ons de volgende informatie om uw product te retourneren:

- Uw naam en e-mailadres

- Product dat u wilt retourneren

- Aankoopbewijs

Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant.

Er zijn bepaalde situaties waarin alleen gedeeltelijke restituties worden verleend (indien van toepassing):

- Elk item dat niet in de oorspronkelijke staat verkeert, is beschadigd of onderdelen missen om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout
- Elk item dat meer dan 14 dagen na levering wordt geretourneerd

 

Restituties (indien van toepassing)
Zodra uw retour is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te melden dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.
Als u bent goedgekeurd, wordt uw teruggave verwerkt en wordt binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed toegepast op uw creditcard of de oorspronkelijke betaalmethode.

 

Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing):
Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.
Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel wordt geboekt.
Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geplaatst.
Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt je teruggave nog niet ontvangen, neem dan contact met ons op via
info@futuretechessentials.com.

 

Vervanging (indien van toepassing)
We vervangen alleen artikelen als deze defect of beschadigd zijn - binnen 14 dagen na ontvangst. Als u het voor hetzelfde artikel wilt inruilen, stuur ons dan een e-mail op info@futuretechessentials.com en stuur uw artikel naar:

Tweede Atjehstraat 4N
1094 LE Amsterdam

 

Geschenken
Als het artikel als cadeau is gemarkeerd bij aankoop en rechtstreeks naar u is verzonden, ontvangt u een geschenk voor de waarde van uw retour. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, ontvangt u een cadeaubon.

Als het artikel niet als cadeau was gekocht toen het werd gekocht, of als de schenker de bestelling naar zichzelf had verzonden om u later te geven, sturen we een teruggave naar de schenker en zal hij / zij erachter komen wat uw rendement is.

 

Verzenden
Om uw product te retourneren, dient u uw product te sturen naar:

Tweede Atjehstraat 4N
1094 LE Amsterdam

Als u een artikel verzendt van meer dan €75, kunt u overwegen om een ​​traceerbare verzendservice of een aankoopverzekering te gebruiken. We kunnen niet garanderen dat we uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.

 

Heb je een vraag?
Vind je antwoord hier > FAQ

Login