Gratis verzending wereldwijd

Verzending

Wat volgt na uw bestelling

U ontvangt na bestelling een kennisgeving van verzending met volledige trackinginformatie. In veel gevallen, om u geld te besparen, verzenden wij rechtstreeks van de fabrikant. Houd rekening met 10-30 werkdagen om uw bestelling te ontvangen. De levertijden kunnen variëren afhankelijk van uw land en productlocatie.

Bestellingen kunnen worden geannuleerd als ze niet zijn verwerkt en verzonden. Nadat ze zijn verwerkt, kunnen ze niet worden geannuleerd.

Zorg ervoor dat u het juiste verzendadres opgeeft. Future Tech Essentials kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor items die zijn verzonden naar onjuiste adressen die door de koper zijn verstrekt. In dergelijke gevallen is de koper verantwoordelijk voor eventuele extra verzendkosten die worden gemaakt om naar het juiste adres te worden verzonden.

In sommige gevallen zijn voor internationale zendingen invoer- / invoerrechten verschuldigd. Dit is onder ALLE OMSTANDIGHEDEN de verantwoordelijkheid van de koper. Future Tech Essentials kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor douaneheffingen.

HOE VOLG IK MIJN BESTELLING?

U kunt uw bestelling volgen zodra deze is verzonden door hier te klikken. De tracking pagina is helaas niet in staat goed te tracken binnen Nederland zelf.
Hierom hebben wij aan de checkout de Arrive app toegevoegd om te downloaden voor betere tracking. Verwacht dat u het item ontvangt binnen de levertijd. Wanneer de levertijd overschreden wordt dan krijgt u of een nieuwe levering, of uw gehele aankoopbedrag terug.

WAAR KOMEN MIJN ITEMS VANDAAN?

Om u geld te besparen, verzenden wij onze producten rechtstreeks vanaf de fabrikant. Deze locaties omvatten het Verenigd Koninkrijk, Singapore en de Verenigde Staten.

Houd er rekening mee dat we alleen werken met geverifieerde leveranciers. Dit betekent dat er een volledig onafhankelijke en onpartijdige verificatie van de leverancier door derden is. We geven verschillende bureaus opdracht om op basis van hun internationale reputatie en bewezen geloofwaardigheid de claims van onze leveranciers te testen. Voor u als koper betekent dit dat instinct en vertrouwen alleen gebaseerd zijn op concreet bewijs.

TERUGSTUREN

Retourzendingen worden binnen 14 dagen na levering geaccepteerd.

Als uw artikel beschadigd is ontvangen, verzoeken wij u ons eerst een foto te sturen met de schade en na inspectie zullen we u vertellen of het voldoet aan onze criteria voor vervanging. Koper betaalt verzendkosten.

Alle artikelen moeten in een ongebruikte, opnieuw verkoopbare staat en in de originele verpakking zijn. We behouden ons het recht voor om een ​item te weigeren dat niet voldoet aan deze criteria.

De koper is verantwoordelijk voor het betalen van de verzendkosten. We raden aan om een ​​traceerbare verzendservice te gebruiken om ervoor te zorgen dat uw retour wordt afgeleverd.

Heb je een vraag?

Vind je antwoord hier > FAQ

Login